עיריית נתניה – אולם ספורט ישורון (אליצור)

מיקום: אזור השרון

היקף הפרויקט: 180 מ"ר

הסיפור העיצובי:

מחלקת הספורט של עיריית נתניה פנתה אלי בבקשה לתת מראה חדש ומודרני לאולם הוותיק בן  ה – 60 שנה.

חידוש לובי בחזית המבנה ,חדרי רחצה של השחקנים המקומיים והאורחים, מעברים ליציע  וחדר שופטים.

האתגר היה לחפש פתרונות עבור חומרים heavy-duty  בשל אופי המקום וכמו כן לחפש פתרון להתמודדות עם בעיה של ריחות בשל חוסר במערכת אוורור , כמובן תוך שמירה על מראה נקי ועיצובי של החלל.

הפתרון שלי היה שימוש במוצרים עמידים למים ואש אשר עומדים בתקן כמו חיפויים מסוגים שונים ברזים איכותיים , ריצוף נגד החלקה המתאים לעומסים של קהל גדול ושילוב מוצנע של מערכת אוורור כדי לא לפגוע במראה הכללי.

אז מה עשיתי?

קיר אקוסטי עמיד לאש העשוי מחומרים ממוחזרים ניצב לו ממש בחזית הלובי ונותן לחלל יופי אשר מתאים לגוונים של המועדון.

חיפויים קשיחים על דפנות הקיר למניעת נזקים ולכלוך הקיר המשתלבים עם ריצוף  על פי התקן  ובחוזק המותאם לקהל הפוקד את המקום.

בנוסף תקרה מעץ ממוחזר המוסיפה לנראות המקום ,לאפשרות לפזר את התאורה במקום וכמובן לאקוסטיקה.

שימוש במקלחות בחיפויים גדולים של 100/100 ס"מ , לוחות לוקובונד בגוון הקבוצה העמידים למים וגם ל ANTI VANDALISM .

מערכת האוורור משתלבת באופן מושלם במראה וחושבו יחד עם חברה המתמחה בתחום לצורך קבלת תוצאה משביעת רצון של הלקוח.

Call Now Button
לא ניתן להעתיק תוכן מאתר זה. כל הזכויות שמורות לאוריאל שטרן
דילוג לתוכן