תכנון ועיצוב אולמות תיאטרון

יום העצמאות ה-77 למדינה, אני גאה להציג את הפרויקט המרגש והחשוב הזה. פרויקט מיוחד עם משמעות אדירה, לא רק עבורי, אלא גם עבור תלמידי מגמת תיאטרון ואומנות בבית הספר רמות ים (מבואות ים) והמורים היקרים שמלמדים שם.
הפרויקט נועד להעניק חוויית לימודים מיוחדת לתלמידים, לזכרה של עדי רענן ז"ל, אחת מהנערות שנספו באסון נחל צפית ב-2018. עדי הייתה תלמידה מוכשרת במגמת התיאטרון, נערה שכולם העריצו בזכות כישוריה בכתיבה, שירה, משחק ובימוי, והייתה מנהיגה מלידה.
המשפחה היקרה יחד עם מנהל בית הספר פנו אלי להפוך את המקום שהיה מוזנח למקום שיהיה "בית" ליצירה, שיבטא את הרוח החיה ויהווה השראה לתלמידים.
המקום היה צפוף ועמוס, עם קירות שחוסמים את הכניסה, תאורה מיושנת, ריהוט ישן ואקוסטיקה בעייתית. המטרה הייתה להפוך את המקום לבית שני שמקדש את היצירה והחיים.
בצעדים קטנים עם צוות המורות גיבשנו תוכנית עבודה עם תקציב מכובד שאפשר לנו לצאת לדרך. תשתיות החשמל, התאורה והמיזוג הוחלפו במערכות חדשות, קירות נהרסו, ונבנה קיר אקוסטי ייחודי לחסימת רעשים כמעט מוחלטת בין חללי הלימוד של אומנות ותיאטרון. המקום הפך לממלכה משותפת לשתי המגמות שיכולות להנות מאותו מתחם וליצור בלי להפריע אחת לשנייה.
הנוף המדהים של הים בא לידי ביטוי כחלק בלתי נפרד מהשראת היצירה והרוגע של התלמידים וצוות המורים. פתחנו חלונות גדולים לכיוון מערב כדי להכניס אור ואת הטבע המהמם לתוך הכיתות. זה פשוט מדהים לעמוד בכיתה ולראות את הים הכחול הגדול פרוש מולך ונותן רוגע אין סופי.
לתפארת המדינה שלנו, שנדע לאהוב יותר אחד את השני, שנקבל גם את השונה, שהחיילים שלנו יחזרו בשלום ושנחייה בשלום ללא מלחמות.
אמן וחג שמח!

לא ניתן להעתיק תוכן מאתר זה. כל הזכויות שמורות לאוריאל שטרן

הגיע הזמן להפוך את החלום למציאות

השאירו פרטים ונקבע שיחת ייעוץ ללא עלות!

אחזור אליכם תוך יום עסקים אחד!