עיצוב מסעדות

לעצב את המסעדה שלך ולהשקיע כסף וזמן יקר, זה בהחלט מעורר שאלות ולחץ. יודעים איפה מתחילים ולא ממש איך זה מסתיים. נוצר חשש מהשבתה של העסק לזמן לא ברור ואיך עוברים את זה בשלום. כיום אני מבין טוב יותר את בעלי המסעדות שחוששים להתחיל בתהליך. אני בא ממקום שאפשר לעשות את זה אחרת ולהתמקד ביתרונות.

מה היתרונות?

מסעדה עם נראות חדשה מעוצבת ועכשווית. 
הגעה לקהלים חדשים ועלייה של מחזור המכירות.
פרסום לעסק החדש ע"י שימוש באינסטגרם המאפשר להעלות תמונות לרשתות החברתיות, ובידול של העסק שלך מעסקים דומים בסביבה.

אני כמעצב מאמין שבעבודה משותפת ניתן להגיע לתוצאות מדהימות.

החלק שלי כמעצב

לתת במה עיצובית ולגרום לאנשים להיכנס למקום – כי זה נראה שונה ומיוחד.

רעיונות לעיצוב העסק ובניית קונספט עיצובי 
תכניות אדריכליות מפורטות (תכניות עבודה) 
הדמיה פוטוראליסטית.
תכנון מ א' ועד ת' של חלוקת התקציב שיש לפרויקט 
פיקוח עד לגמר השיפוץ.
בחירת ספקים ברמה הגבוהה ביותר.

אז להיות רציניים זה להרים טלפון להיפגש ולהכיר ללא התחייבות .

קובעים לקפה?

שיתוף:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on telegram

עוד מהבלוג

צרו איתי קשר

Call Now Button
לא ניתן להעתיק תוכן מאתר זה. כל הזכויות שמורות לאוריאל שטרן
דילוג לתוכן