תכנון ועיצוב חומוסיות מסעדות קיוסקים ופיצריות

עיצוב מסעדה הינו תהליך מרתק המשלב גורמים רבים בהם יש להתחשב בטרם ניגשים לעבודת התכנון.

פרויקט המשלב אתגרים בהם היה צורך להתמודד, עם תכנון מטבח נכון שעומד בתקנים ומאפשר עבודה שוטפת הנותנת מענה בשעות עומס.

מקום בו התאורה תופסת חלק משמעותי בחלל וצריכה לשרת אותו גם באופן פרקטי ולא פחות חשוב הדגשה של הפריטים היפים במקום.

תכנון מערכת חשמל ומיזוג הנותנות מענה מדויק למסעדה ומאפשרת נוחות מקסימלית.

ולבסוף מראה שמחמיא למקום והופך את החלל לחווייתי שכייף לשהות בו –  ולאכול.

מה אני מציע לך ?

חבילת עיצוב של 360 מעלות הכוללת תוכניות אדריכליות מפורטות והדמיה ראליסטית.

כולל תכנון תקציבי לפרויקט ופיקוח מלא עד לגמר השיפוץ.

לקבלת הצעה הוגנת שחבל לפספס, השאר הודעה למטה וניפגש בקרוב.

לא ניתן להעתיק תוכן מאתר זה. כל הזכויות שמורות לאוריאל שטרן