מיקום: אזור השרון
היקף הפרויקט: 100 מ"ר
בעלי המסעדה פנו אליי לעיצוב מסעדה שהנראות שלה תתאים לתפריט ולאופי החדש של המקום.
אוכל ביתי איכותי, טרי שמוגש ישירות מהסירים החמים ונותן פתרון לעסקים שנמצאים באזור ולקהל המקומי.
האתגר היה לתכנן ולעצב את המסעדה בתקציב מוגדר ומוגבל, מינימום הריסה ובנייה מחודשת ובתוך זמן קצר.
הפתרון שלי היה להשתמש באלמנטים הקיימים כבר במקום ,להדגיש אותם, ולתת להם מראה עכשווי ומזמין וכך לחסוך בעלויות נוספות ולעמוד בלוחות הזמנים.
קיר בריקים לבן שנצבע בצבע טורקיז שנתן אופי ייחודי והפך לחלק מרכזי במסעדה.
תקרת גבס ישנה נצבעה בשחור דרמטי שמצד אחד הסתיר את המערכות הקיימות כגון מיזוג ותאורה ומצד שני העביר את המיקוד לחלל המסעדה המעוצב.
דלפק ההגשה חודש והותאם לצורך הצגתם של סירים ומחבתות עם האוכל הביתי שמוכן במקום, לנראות מקסימלית, הגובה הותאם, תאורה המדגישה את המאכלים, חלוקה של הדלפק בהתאם לצרכי הסרוויס.
אז עוד לפני שתשקיע את כולך בעסק
כדאי שניפגש לכוס קפה וגם תקבל ממני ללא עלות
את רשימת היועצים להקמת העסק שלך – עוד בטרם תשקיע שקל!!!
לפגישת הכרות חינם
השאירו פרטים ובאיזה סוג חלל / עסק מדובר
אני מתחייב לחזור אליכם אישית תוך יום עסקים אחד
לא ניתן להעתיק תוכן מאתר זה. כל הזכויות שמורות לאוריאל שטרן